Seljemark relanserer albumet «På rett spor» med ny miks!

Skrevet av Mildrid Seljemark

13977918_10210189187507093_215106320_oSeljemark relanserer nå albumet «På rett spor»! Musikken kommer i ny drakt, det låter åpent og friskt – men samtidig organisk, varmt og stemningsfullt. Låtene har blitt omhyggelig mikset og mastret på nytt, og relansering av albumet skjer digitalt.

To av Trondheims beste i sine felt har jobbet med lydfilene fra bandets originale studiosession – Håvard Soknes i Sørgården Studio har remikset, mens mastringen er det Morten Stendahl i Redroom Studio som har stått for. Resultatet framhever uttrykket, energien og dynamikken som oppstod da Seljemark gjennomførte live-opptak sammen i Øra studio.

 

Arkivert under Ukategorisert by Mildrid Seljemark | Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

What is 12 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)