Release konsert Seljemark «På Rett Spor» 13.november 2015 !

Skrevet av Mildrid Seljemark
Albumcover_framside (1)Velkommen til Release konsert av bandets fjerde album:
Seljemark «På rett spor»
Konsertsted: Losjen /Gamle rockehjørnet ( samme bygget som Frimurerlosjen, rett ved Vår Frues kirke)

 

 

Forhåndssalg billetter: https://seljemark.hoopla.no/sales/seljemarkrelease/

 

Seljemark er:

Ranveig Seljemark – lead vokal og kor

Mildrid Seljemark – lead vokal og kor

Kathrine Rømmen – gitarer og kor

Jarl Ivar Andresen – gitarer

Lars Olav Berg – orgel og melodica

Kjetil Sandnes – bass

Magnus Forsberg – trommer og perkusjon

 

«På rett spor» er Seljemark sin fjerde albumutgivelse. Bandet har tidligere gitt ut albumene «Drops of Hope» (2003) og «Alive» (2010) før de begynte å skrive og framføre låter på norsk og ga ut albumet «Min Sang» i 2012. Mange låter fra disse albumene er spilt på radio, og Seljemark var mest spilte nord-norske artist på Nrk Nordland i 2012 med låtene «Terningen», «Bi hos me» og «Som å svev». Sommeren 2015 var bandet med i «Sommeråpent» på Nrk og spilte to låter på Sommerbåten under direktesendingen fra Vega 04.07.

Bandet frontes av søstrene Ranveig og Mildrid Seljemark, som opprinnelig kommer fra Sømna på Helgelandskysten og synger på dialekt. Søstrene skriver tekstene sammen med Kathrine Rømmen. Ranveig har for første gang bidratt med en egen komposisjon på dette albumet, for øvrig er det som på bandets tidligere utgivelser Kjetil Sandnes fra Leikanger i Sogn som har laget melodiene.

På dette albumet har Seljemark hentet inspirasjon fra gammel og groovy soul, funk og gospel – det er brusende orgel, lette og luftige melodica-temaer, funky gitarer og fete riff, smektende kor og et svært så groovy komp – tekstene bølger seg gjennom dette musikalske landskapet, og beskriver styrke, ro og besluttsomhet, men også sinne, sårbarhet og usikkerhet – i kjærligheten og i livet ellers. Men ikke alt er alvor, her er også rom for humor og et lite skråblikk på aktuelle tema i samfunnet vi lever i…Låten «Dråpa av håp» er også med som et bonusspor. Den ble utgitt digitalt i 2014, samtidig ble det lansert en musikkvideo til låta på Youtube. «Dråpa av håp» var også Trondheim sitt bidrag under Nrk´s TV-aksjon «Vann forandrer alt» i fjor høst.

«På rett spor» er innspilt i Øra studio i Trondheim, med Jostein Ansnes og Jo Ranheim som co-produsenter. Bandet ønsket et organisk, pulserende og levende lydbilde. For å bevare live-energien ble det derfor gjort live recordinger med hele bandet sammen og et begrenset antall takes. Det ble heller ikke lagt vekt på å flikke så mye på resultatet i etterarbeidet. «På rett spor» er derfor en «nær live» – opplevelse – what you see is what you get!

Arkivert under Ukategorisert by Mildrid Seljemark | Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

What is 4 + 2 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)