Seljemark konsert på Visevertshuset 19.september til inntekt for TV-aksjonen NRK «Vann forandrer alt».

Skrevet av Mildrid Seljemark

 

I år går TV-aksjonen til Kirkens Nødhjelps arbeid med vann og vil sikre varig tilgang til rent vann for over én million mennesker. Seljemark vil i den sammenheng holde konsert til inntekt for TV-aksjonen på Visevertshuset fredag 19.september der de spiller bl.a låten «Dråpa av Håp» som er dedikert TV-aksjonen.

Konsertstart kl.22.30

Billettpris kr.100,-

http://www.blimed.no/

VANN FORANDRER ALT
Tilgang til rent vann gjør at mennesker overlever og holder seg friske. Kvinner og barn trenger ikke gå i flere timer hver dag for å hente vann. Det gir dem mulighet til å gå på skole og arbeid, noe som igjen utvikler hele samfunn. TV-aksjonen skal sikre varig tilgang til rent vann for 1 million mennesker.

 

 

 

Arkivert under Ukategorisert by Mildrid Seljemark | Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

What is 6 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)